Pokladní systém pro restauraci

Pokladní systém - objednávky Pokladní systém - platba stolu Pokladní systém - denní účty
   

Vše jednoduše a přehledně

Pokladní systém tofoPOS si klade za prioritu přehlednost a hlavně jednoduchost.

Můžeme garantovat, že Vaši zaměstnanci jsou schopni po 2 minutové prezentaci plně obsluhovat celý pokladní systém. Vše je intuitivní a i neproškolená obsluha se dokáže po chvilce zorientovat.

Specifika restaurační verze

  • Optimalizováno pro provoz restaurace
  • Mobilní číšník zdarma
  • Denní menu s kalendářem
  • Rozdělování stolů a objednávek
  • Přílohy a variace jídel

Vyzkoušet pokladní systém

Ukázky instalací

Two Hearts


Výhody a specifika pokladního systému pro restauraci

Podrobné infomace o funkcích

Pro detailnější informace o funkcích, rozklikněte jeden z listů vlevo.

Jídla, variace a přílohy

Každé jídlo může obsahovat až 28 variací nebo příloh.
U variace/přílohy můžete definovat cenu a skladovou komoditu.

Příklad:
Položku Hovězí steak chceme připravovat ve variantách: raw, rare, medium rare, medium, well-done za standartdní cenu a Premium (200g) za příplatek 100Kč.

- Vytvořte položku, nastavte kategorie prodeje a cenu položky
Vytvoření položky

- Vytvořte přílohy
- U Premium steaku zadejte cenu +100 a připojte ke skladové komoditě
Přílohy k jídlu nebo variace položky

- Připojte kategorii "Variace steaků" k požadované položce a je hotovo:
Zobrazení v pokladně

Při vložení steaku se generují potřebné variace
a u Premium steaku se cena zvýšila o 100Kč.

Polední menu s kalendářem

Denní menu s kalandářem - pokladní systém

Kalendář položek zajišťuje, že se každý den vygenerují pouze položky, které potřebujete. Obsluha tak nemusí hledat položky, které jsou pouze pro daný den.

Kalendář je neomezený a je jen na Vás, na jak dlouho dopředu chcete seznam položek nastavit.

Statistika návštěvnosti podniku a položek

Víme, že statistiky provozu jsou pro naše návštěvníky důležité.
Proto náš systém umožňuje generování desítky statistik:

Statistika objednaných jídel

  • Prodej položek a jejich vzájemné porovnávání.
  • Statistiky položky, položek i celkových kategorií.
  • Kombinatorika objednávání položek.
  • Návratnost štamgastů a zákazníků.
  • a další...

Vytíženosti obsluhy a časy příprav

Vytíženost obsluhy

  • Vytíženost obsluhy v hodinnové statistice.
  • Statistika nejvytěžovanějších hodin Vašeho podniku.
  • Porovnávání časů příprav jídel.
  • a další...

Rentabilnost provozu podniku a zisky na jednotlivých položkách

Po propojení položky se skladovou zásobou, Vám systém při vytváření položky spočítá ziskovost Vašeho produktu. Systém za Vás tak automaticky kontroluje, zda nastavená cena položky není nerentabilní.

Sklad - výpočet zisku
Položka - výpočet zisku

Slevový systém pro štamgasty, věrnostní karty a slevové akce

Slevový systém obsahuje jak zaměstnanecké tak slevy věrných zákazníků.
Položky lze i nabít předem. Můžete tak např. zdarma přednabít jídla pro zaměstance v určitém počtu kusů nebo použít jako kupón pro zákazníka.
Slevy v pokladním systému

  • Sleva na skupiny účtů či konkrétní účet.
  • Sleva na skupinu položek či konkrétní položku.
  • Sleva korunová i procentuální.
  • Přednabití položek a jejich následný výběr
  • Definice účtu v pokladně: jménem, heslem, čárovým kódem, kartou.